BJORNZONDERB

Ja, BJORNZONDERB, huh, wat, wie, waarom, hoezo?

De letterlijke verklaring is als volgt. Jorn Lucassen is de echte naam achter dit merk. Met enige regelmaat worden er vergissingen gemaakt met allemaal vergelijkbare voornamen. Denk hierbij aan, John, Jorg, Jurgen, Jochem, Bjorn en ga zo nog maar even door. Nu is de laatste verspreking direct de meest voorkomende. De standaard reactie die men terug krijgt is: “nee, nee het is Bjorn zonder B. Bjorn zonder B bleef goed in het gehoor hangen en is wegens die reden dan ook geboren als artiestennaam voor de DJ, zang en entertainment activiteiten die BJORNZONDERB via deze website communiniceerd!

Wie is dan die Jorn?

Voor veel mensen onbekend en voor vele al bekend als ras echte entertainer van zuid-limburg! Mijn naam is Jorn Lucassen, geboren in Maastricht, getogen in Schimmert en momenteel woonachtig in Valkenburg. Ik ben geboren in het jaar ‘90 en ik ben gek op mensen vermaken. Momenteel doe ik dit door het organiseren van diverse evenementen en als dj op verschillende feesten en in diverse kroegen door heel Limburg. Ik merkte al snel dat er meer in zit. Het meezingen onder mijn DJ-acts op de nummers die ik draaide bleef niet onopgemerkt en ik werd relgelmatig aangesproken waarom ik hier niet mee verder zou gaan? Na jaren lang mee te hebben gedaan aan meerdere lokale “vastelaovend” liedjes verkiezingen in zuid-limburg en het maken van het nummer “hey pa hie bin ich dan!”, dat ik in 2018 maakte, wist ik dat ik hier iets mee wilde gaan doen. Het nummer “hey pa” was in 2018 genomineerd voor de jo erens priés en stond in maart 2018 in de l1mbo top 10 op nummer 4 als nieuwe binnenkomer. Twee jaar na dato heb ik me er zelf toe gezet en heb ik zang in de vorm van gangmaker aan mijn portfolio toegevoegd.

 

Reason

De voornaamste reden om het beestje een naam te geven is duidelijkheid. Duidelijkheid is nodig om het aanbod goed weer te geven. Een aantal divisies die met elkaar te maken hebben, zijn nu ondergebracht onder een dak en dat geeft rust in de chaos des levens. Wil je dé DJ die perfect bij jou feest past en aanvoelt wat de volgende dansplaat gaat zijn? Wil je een half uur uit je plaat met de beste limburgse feestmuziek? Of zoek je toch een entertainer die jou avond in goede banen leidt in woord en in daad? Stop dan bij deze met verder zoeken en neem contact op met bjornzonderb.

 

Maar nu echt, but why?

Als mensen al niet die lach van hun gezicht krijgen bij een onvergetelijke morgen, middag of avond, hoe moet ik dat dan wel doen? De grootste beloning is niet het compliment dat je krijgt, maar het zien dat het plezier van de mensen af spat en zo even hun zorgen kunnen vergeten. Een ander zijn vertier, geeft mij een des te groter plezier.

CONTACT

WWW.BJORNZONDERB.NL

INFO@BJORNZONDERB.NL

KvK: 505181178

BTW: NL00222180B17

FOLLOW