LIMBURGSE GANGMAKER

Niet het zingen onder de douche heeft BJORNZONDERB doen besluiten om zang toe te voegen aan zijn portfolio, maar de passie voor het limburgse feestgehalte zeker wel! Zoals je wellicht hebt gelezen is het in eerste instantie ontstaan door het meezingen onder DJ JORN zijn allround dj act. In tweede instantie is het enthousiasme en de energie alleen maar gegroeid na het uitbrengen van de eerste single “hey pa hie bin ich dan”. Weliswaar een beladen, emotioneel en persoonlijk geschreven lied, maar de stem van Jorn was voor het eerst te horen op de limburgse radio.

 

Verwachting

Wat kun je verwachten van BJORNZONDERB gangmaker?

30 minuten feest, feest, feest!;

voornamelijk limburgstalige feestmuziek;

een overvolle dansvloer;

her en der een ontstane polonaise;

escalatie garantie tot aan de deur;

interactie ohne ende;

en nog veel meer…

 

Al met al een positieve meerwaarde om jouw feest of evenement net iets specialer te maken dan dat het al was.

 

Slagingspercentage

BJORNZONDERB zijn avond is geslaagd als hij de mensen heeft kunnen amuseren, laten dansen en heeft laten meezingen. Verzoekjes? Als deze in de “set-lies” zijn opgenomen is dat geen probleem, that's part of the job! Sta er niet van te kijken dat je opeens de microfoon onder je neus krijgt geduwd en er op een leuke manier wordt aangedrongen om even een regeltje mee te blèren. Allemaal ingrediënten die bjornzonderb toepast om dat unieke feest of evenement een extra boost te geven om nooit te vergeten!

 

Geen kroeg te klein en geen tent te groot!

 

Meer informatie nodig of wil je BJORNZONDERB boeken als gangmaker? Klik dan hier.

 

 

 

DIENSTEN
FEEST-DJ

Vanaf het 14e levensjaar heeft Jorn het stokje overgenomen van zijn broer Ramon Lucassen. Ramon legde het fundament, waar Jorn nog steeds op verder kan bouwen. Maar de tijden zijn wel flink veranderd. “Vreuger” had je een monopolypositie en werd je overal gevraagd zonder het uitdelen van visitekaartjes, maar nu kun je al bijna niet zonder veel volgers op je socials. Waar je vroeger boze gezichten kreeg als je de plaat halverwege in mixte, kijkt het publiek nu verbaast als er een nummer al 60 seconden draait en nog geen nieuwe hit onderweg is. Hiermee wil ik aangeven dat ik voorheen met mijn broer in de cd winkel de plaatsjes stond voor te luisteren en te kopen. We sleepte ons rugklachten met veel te zware geluid en licht installaties en moesten als het feest voorbij was dit ook nog “even” afbreken.

 

Beide tijden hebben haar charmes, maar toen ik net begon was het vele male moeilijker om aan “hitjes” te komen dan nu en het sleepwerk van de geluid en licht installatie hoorde er gewoon bij. Het internet is één grote muziekbibliotheek geworden en iedereen met een laptop, usb stick en een controller kan bewijzen van morgen als dj aan de bak. Nog makkelijker kan het zijn om jouw samengestelde spotifylijst aan te slingeren, zodat je tenminste alle muziekstijlen die jij in je hoofd hebt zitten de bijeenkomst zullen passeren.

 

Kaf van het koren

Maar je kunt nog zo perfect beatmixen en de perfecte set draaien, toch wil het publiek wel wat meer dan alleen perfectie van het vloeiend overlaten lopen van de muziek. Zo staan of zitten mensen vaak te wachten tot de dj de dansvloer opent en men kan beginnen aan het maken van dé herinnering van hun leven!

 

Verwachting

Wat kun je verwachten van BJORNZONDERB als FEEST-DJ?

avondvullend programma;

voornamelijk hitjes van toen en nu;

verzoekjes zijn altijd welkom;

een overvolle dansvloer;

escalatie garantie tot aan de deur;

interactie ohne ende;

en nog veel meer…

 

Al met al de juiste ingrediënten om jouw feest of evenement net iets specialer te maken dan dat het al was.

 

Slagingspercentage

Bjornzonderb zijn avond is geslaagd als ze de mensen hebben kunnen amuseren en weten te raken, zodat ze niet meer weg te denken zijn vóór jouw dj-booth met hun beste dansmoves. Verzoekjes? Geen probleem, that's part of the job! Microfoon vrees kent bjornzonderb niet en zal niet schromen om mensen erbij te betrekken of net die ene aanzwaaier eruit te floepen, zodat het feest losbarst! Allemaal factoren die hij beheerst door zijn jarenlange ervaring en past dit wekelijks toe op verschillende locaties, feesten en evenementen.

 

Geen kroeg te klein en geen tent te groot!

 

Meer informatie nodig of wil je BJORNZONDERB boeken als FEEST-DJ? Klik dan hier.

ENTERTAINMENT

Entertainment is hedendaags niet meer weg te denken bij festiviteiten. Elk evenement is een uniek en op zich staand feest. Elk nieuw of bestaand feest dient met dezelfde zorg georganiseerd te worden. Niet alleen de organisatie dient tot in de puntjes verzorgt te zijn, maar ook zeker de programmering op hetevenement zijn een van de belangrijkste onderdelen om er een geslaagde activiteit van te maken. Zowel voor- als nazorg is van wezenlijk belang. Even geen inspiratie welke artiest(en) geboekt dienen te worden? Geen probleem, BJORNZONDERB ondersteunt hierin incl. De contacten met de artiestenbureaus en de bijbehorende geluid en licht verhuurbedrijven.

 

Maar welke diensten zijn dat?

Maar welke diensten zijn dat dan?

organisatie van feesten en partijen. Denk hierbij aan privéfeesten, bruiloften of kleine

   evenementen tot 500 personen;

meedenken aan de voor-, tijdens- en nazorg van het evenement;

sfeermaker en aanspreekpunt tijdens het evenement;

van het openmaken van de deur tot het sluiten ervan;

van op- tot afbouw, zijn wij aanwezig;

host en aanspreekpunt tijdens het evenement.

 

Meer informatie nodig of wil je BJORNZONDERB entertainment inschakelen? Klik dan hier.

 

 

 

CONTACT

WWW.BJORNZONDERB.NL

INFO@BJORNZONDERB.NL

KvK: 505181178

BTW: NL00222180B17

FOLLOW